ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αποκεφάλισε τον αδελφό του στον ύπνο του, πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι και πήγε στους… γείτονες

Ένας 57χρονος στην Ιταλία, σκότωσε τον 70χρονο αδερφό του, την ώρα που κοιμόταν, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Ειδικότερα, κοντά στην πόλη Μπενεβέντο της Κάτω Ιταλίας, ο θύτης σκότωσε τον αδερφό του, ενώ κοιμόταν, λίγες ώρες μετά τον διαπληκτισμό που είχαν, αποκεφαλίζοντάς τον και αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.

Ο 57χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του
Ο δολοφόνος, ονόματι Μπενίτο, μετά την μακάβρια πράξη, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του.

Ο αδερφός τους 57χρονου ήλπιζε να ζήσει ήρεμα γεράματα
Ο άτυχος άνδρας, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και το θάνατο της συζύγου του, αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα, σύμφωνα με τους φίλους του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο! Κατάπινε επί εβδομάδες κέρματα και μαγνήτες – Βρέθηκε στο χειρουργείο

evosmos

Ζελένσκι: «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για κατάπαυση του πυρός και ειρήνη»

evosmos

Μαρί Σαντάλ: Βραδινό ραντεβού με τον Παύλο στο Λονδίνο – To chic κοστούμι και η τσάντα Hermès των 30.000 €

evosmos

Leave a Comment