ΔΙΑΦΟΡΑ

Φτιάξτε αρωματικό σπρέι που θα κάνει τα ρούχα σας να μοσχομυρίσουν

Φτιάξτε το πιο αρωματικό και οικονομικό σπρέι για τα ρούχα σας με υλικά που ήδη έχετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Είναι ωραίο πράγμα να φοράτε ρούχα που μοσχοβολάνε. Η μυρωδιά άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας σύμφωνα με τους ειδικούς. Μια άσχημη μυρωδιά μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση χωρίς να το καταλάβουμε, ενώ μια όμορφη μυρωδιά μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά ή να μας θυμίσει όμορφες αναμνήσεις.

Τι θα χρειαστείτε

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (θα βρείτε σε φαρμακεία μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια)
1.5 φλ. αποστειρωμένο νερό
85 γρ. βότκα
1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι
1 χωνί

Οδηγίες

Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα βαζάκι τη βότκα με το αποστειρωμένο νερό.
Στη συνέχεια προσθέστε 30 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Μπορείτε αν θέλετε να συνδυάσετε περισσότερα από ένα αιθέρια έλαια.
Χρησιμοποιώντας το χωνί, ρίξτε το μείγμα μέσα στο άδειο μπουκαλάκι και μόλις ετοιμάσατε σε λιγότερο από 5 λεπτά ένα υπέροχο αρωματικό σπρέι για τα ρούχα σας.
Ψεκάστε με αυτό τα ρούχα σας για να μυρίζουν πάντα όμορφα.
Ψεκάστε τα ρούχα σας με αυτό το αρωματικό σπρέι για να αποκτήσουν ένα διακριτικό και όμορφο άρωμα.
Ψεκάστε τα ρούχα σας με αυτό το αρωματικό σπρέι για να αποκτήσουν ένα διακριτικό και όμορφο άρωμα.

Έξτρα tips για υπέροχη μυρωδιά

Ψεκάστε μερικά βαμβακάκια ή χαρτομάντιλα με το αγαπημένο σας άρωμα. Αφήστε τα να στεγνώσουν και τοποθετήστε τα ανάμεσα στα ρούχα σας μέσα στη ντουλάπα.
Βάλτε σε ένα πουγκάκι κόκκους καφέ και δημιουργήστε πάνω στο πουγκί μερικές τρυπούλες. Κρεμάστε το στη ντουλάπα σας και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα απομακρυνθούν, ενώ ταυτόχρονα τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια διακριτική όμορφη μυρωδιά.
Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι ίση ποσότητα νερού και βότκας και ψεκάστε με αυτό ρούχα που θέλετε να αποκτήσουν άρωμα φρεσκάδας.salonikanews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εσύ τα γνώριζες; – Δες ποια είναι τα αντικείμενα στο σπίτι που κάνουν αργό το WiFi

evosmos

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να βγάζεις τις γκρίζες τρίχες

evosmos

Τριανταρίζουν για να φύγουν από το πατρικό τους οι Έλληνες: 4 χρόνια αργότερα από τους άλλους Ευρωπαίους * Πιο γρήγορες κι αποφασιστικές οι γυναίκες

evosmos

Leave a Comment