ΕΛΛΑΔΑ

«Να ακυρωθεί η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων»

Την ακύρωση της απόφασης της υπουργού Πολιτισμού ζητάει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ η οποία αφορά την έξωση του ΣΕΑ από το κτήριο που στεγάζεται στην Ερμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η κυρία Μενδώνη δείχνοντας για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο στον πολιτισμό, χθες βράδυ με Υπουργική Απόφαση, ανακάλεσε την παραχώρηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Δεν μπόρεσε να «συγχωρέσει» η κυρία Μενδώνη στον ΣΕΑ το γεγονός ότι φιλοξένησε στα γραφεία του εκδήλωση για το ναυάγιο στην Πύλο, που συγκλόνισε τον πλανήτη και η διερεύνηση των ευθυνών του έχει κινητοποιήσει τα ευρωπαϊκά όργανα.

Είναι ξεκάθαρο σήμα μηδενικής ανοχής στην διαφορετική άποψη και σε κάθε φωνή κριτική και είναι προφανές ότι με τέτοιες εκδικητικές ενέργειες η υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να επιβάλει γενικό σιωπητήριο.

Στεκόμαστε δίπλα στον ΣΕΑ, δίπλα στους ανθρώπους του πολιτισμού. Η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του ΣΕΑ πρέπει να ακυρωθεί.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ανοίξτε μου να βγω»: Συγκλονίζει η κραυγή του 12χρονου που τον έκλεισαν σε φρεάτιο

evosmos

«Μούδιασμα» σε Μασούτη, Βασιλόπουλο, Lidl: Η κίνηση του Σκλαβενίτη τελειώνει τον ανταγωνισμό στα σούπερ μάρκετ

evosmos

Συντάξεις Απριλίου 2023: Οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές για όλα τα ταμεία

evosmos

Leave a Comment