ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στην Καβάλα όταν μωρό κλειδώθηκε στο αμάξι

Αναστάτωση προκλήθηκε για λίγα λεπτά στο κέντρο της Καβάλας όταν μια μητέρα εξήλθε από το αυτοκίνητο της για λίγο και το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το μόλις 2.5 ετών παιδί της στο εσωτερικό.

Άμεσα η μητέρα μαζί με τους διερχόμενους πολίτες αλλά και τους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους καταστημάτων ειδοποίησαν Πυροσβεστική και Αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίσουν το μικρό παιδί.

Στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβαλας Νικολαος Μπαλατσουκας καθώς υπό την επίβλεψη του αλλά και με τις οδηγίες του απεγκλώβισαν άμεσα το παιδί και το συμβάν έληξε αίσια για μητέρα και παιδί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Εντυπωσιάζει η 17χρονη Αιμιλία που είναι πιλότος και μπορεί να πετάξει μόνη της με αεροπλάνο

evosmos

Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και άρχισε να «σιδερώνει» το τραπέζι. Ο λόγος; Θα σας φανεί απίστευτος!

evosmos

Επίδομα ανεργίας: Πώς αναδιαμορφώνεται – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

evosmos

Leave a Comment