ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Υπάλληλοι του Δήμου υπέγραψαν τη μονιμοποίησή τους και έφυγαν με 18μηνη άδεια

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του αντιδημάρχου Ρεθύμνης για την επιλογή τριών υπαλλήλων του Δήμου Ρεθύμνης να πάρουν 18μηνη άδεια, την επόμενη ημέρα από την υπογραφή της μονιμοποίησής τους. Η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής.
“Πονοκέφαλο” έχει προκαλέσει η επιλογή τριών νέων υπαλλήλων στο Δήμο Ρεθύμνης να πάρουν 18μηνη άδεια, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης για τη μονιμοποίησή τους.

Όπως ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Λελεδάκης, “τρεις νέοι υπάλληλοι υπέγραψαν για μονιμότητα κι από τους τρεις, κανείς δεν ήρθε στην υπηρεσία γιατί πήραν 18μηνες άδειες. Πώς θα δουλέψει η υπηρεσία;”.
“Ουδείς ανέλαβε καθήκοντα!” πρόσθεσε ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, σχολιάζοντας δηκτικά: “Το να έχουμε οργανικές θέσεις -ταμπέλες είναι ιδεοληψία, όταν ο Δήμος είναι βρώμικος”, πρόσθεσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: Οδηγός φόρτωσε το αμάξι μέχρι τα… μπούνια και το παιδί κρεμόταν από το παράθυρο!

evosmos

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για την εκπόρνευση ανήλικων μαθητριών στον Κολωνό [BINTEO]

evosmos

Υποκλοπές: «Χαμός» στην Εξεταστική – «Τι μιλάς εσύ, ρε Χρυσαυγίτη;»

evosmos

Leave a Comment