ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

Μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και βαθιάς θλίψης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, τον 22χρονο Κρίστιαν και την 21χρονη Μαρία, το νεαρό ζευγάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το Μοιραίο Τροχαίο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, όταν η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου με την οδό Βάλτου.

Η Κηδεία

Η κηδεία του άτυχου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να τους αποχαιρετήσουν με δάκρυα στα μάτια. Η απώλεια των δύο νέων έχει συγκλονίσει την κοινότητα, αφήνοντας πίσω ανείπωτο πόνο.

Φόρος Τιμής στο Σημείο του Τροχαίου

Στο σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα, φίλοι και γνωστοί των δύο νέων περνούν καθημερινά για να αφήσουν λουλούδια και να ανάψουν κεριά, ως ένδειξη αγάπης και μνήμης για τον Κρίστιαν και τη Μαρία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έντονες διεργασίες για κεντροδεξιό κόμμα από «καραμανλικά» στελέχη εκτός ΝΔ – Απογοητευμένα από τον Κ.Μητσοτάκη

evosmos

Νεκρός ο αδελφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου – Είχε βγει για ψαροντούφεκο στη Λήμνο

evosmos

«Τα είχαν σχεδιάσει όλα» – «Βόμβες» από τον Γιώργο Τράγκα για την πανδημία και το εμβόλιο

evosmos

Leave a Comment