LIFE STYLE

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με την 55χρονη καλεσμένη του: «Πως γίνεται να μοιάζεις 40αρα;»-«Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε λίφτινγκ»

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με την 55χρονη καλεσμένη του: «Πως γίνεται να μοιάζεις 40αρα;»-«Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε λίφτινγκ»
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη 23/10.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της με τον παρουσιαστή να προχωράει σε έναν ιδιαίτερο διάλογο.

«Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55; Τι κάνεις δηλαδή;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής γελώντας, φέρνοντας σε στιγμιαία αμηχανία την ηθοποιό, η οποία τόνισε στη συνέχεια: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως, όχι».

«Δεν έχεις κάνει λίφτινγκ…», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ρώτησε: «Τι κάνεις; Γυμνάζεσαι; Τι κάνεις»;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο ούτως ή άλλως. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας».

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την προσωπική της ζωή…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα ένα εξοχικό που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

evosmos

Μαρία Μάρκου – “Κάποιες φορές οι άντρες με αντιμετωπίζουν με τρόμο”

evosmos

Μίλησε για κάθε γυναίκα η Παπαχαραλάμπους: «Eμείς καλoφτιαγμένες, με τέλεια σιλουέτα και oι άντρες με μπατσoκοιλιές και ό,τι να ‘ναι»

evosmos

Leave a Comment