ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε δέκα απάτες παριστάνοντας την επενδύτρια ή τη λογίστρια

Με διάφορους τρόπους εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην Πάτρα μια επιτήδεια, η οποία εμφανιζόταν άλλοτε ως υπεύθυνη επενδύσεων με «άκρες» σε τράπεζα, άλλοτε ως λογίστρια που δήθεν θα τακτοποιούσε τις φορολογικές εκκρεμότητές τους και άλλοτε ως συγγενής ασθενούς που χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση.

Η δράστιδα υποσχόταν μεγάλες αποδόσεις από επενδυτικά προγράμματα ή ευνοϊκούς όρους στη ρύθμιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων και είχε καταφέρει να αποσπάσει από δέκα θύματα τουλάχιστον 20.596 ευρώ. Σε μια άλλη περίπτωση είχε αναρτήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκκληση για βοήθεια υπέρ ενός συγγενικού της προσώπου που τάχα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και είχε πείσει έναν άνδρα να της δώσει 1.000 ευρώ.

Τα περιστατικά απάτης, που είχαν γίνει στο διάστημα ενός χρόνου, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: “Δεν είχαμε ούτε μπομπονιέρες, ούτε προσκλήσεις”

evosmos

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνει

evosmos

Mycoast: O ένας «καρφώνει» την παραλία του άλλου – Βροχή οι καταγγελίες και τα ευτράπελα

evosmos

Leave a Comment