ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξυπνο κόλπο με την οδοντόκρεμα για να απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας

Ίσως το πιο ενοχλητικό έντομο μέσα στο σπίτι είναι οι κατσαρίδες! Όποιος είχε να αντιμετωπίσει την παρουσία κατσαρίδων στο σπίτι γνωρίζει πολύ καλά πόσο ενοχλητικές είναι. Ο κύριος λόγος για τη δυσκολία να κρατήσουμε τις κατσαρίδες μακριά από το σπίτι είναι η έλξη που έχουν αυτά τα έντομα για σκοτεινά, ζεστά και γεμάτα φαγητό μέρη, όπως ορισμένες γωνιές της κουζίνας μας. Συμβαίνει επίσης οι κατσαρίδες να αποικίζουν κυριολεκτικά τα σπίτια μας, να αναπαράγονται και να γίνονται πρακτικά μόνιμη παρουσία. Μπορείτε όμως να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες με ένα πολύ έξυπνο και απλό κόλπο! Θα σας παρουσιάσω ένα έξυπνο κόλπο με την οδοντόκρεμα για να απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας!

Υλικά

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

4 κουταλιές της σούπας αλεύρι

3 κουταλιές της σούπας οδοντόκρεμα

3 κουταλιές της σούπας νερό

Διαδικασία


Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα πολύ λείο μείγμα. Στην συνέχεια παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις κάνουμε μικρά μπαλάκια. Τοποθετήστε τις μπάλες στις γωνίες του σπιτιού όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες, οι οποίες, ελκόμενες από τη ζάχαρη, θα καταπιούν μέρη από τις μπάλες. Η οδοντόκρεμα έχει παρόμοια λειτουργία με το δηλητήριο.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι να φύγουν οι κατσαρίδες! ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παίκτης στον «Εκατομμυριούχο» έγραψε ιστορία – Απάντησε σωστά και έφθασε στα 100.000 ευρώ

evosmos

Κακοκαιρία: Πότε πρέπει να έχουμε αλυσίδες χιονιού στο αυτοκίνητο

evosmos

Αυτόν τον τρόπο ψαρέματος σίγουρα δεν τον έχετε ξαναδεί [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment