ΚΟΣΜΟΣ

Έρχονται τα drone βολίδες: Πετούν τόσο γρήγορα που θα είναι δύσκολο να καταρρίπτονται

Η τεχνολογία των drone εξελίσσεται διαρκώς και κανείς δεν ξέρει σε τι σημείο ακριβώς θα φτάσει: Τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία δίνουν έμφαση οι κατασκευαστές: Ταχύτητα, μέγεθος και Τ.Ν.

Έτσι τείνουν να τα κάνουν όλο και πιο γρήγορα, πιο μικρά για να εντοπίζονται δυσκολότερα και πιο αυτόνομα χωρίς την ανάγκη ανθρώπινου ελέγχου.

Σε ότι αφορά το πρώτο δείτε δοκιμή ενός drone το οποίο θα μπορεί να φτάνει τα 400 χ.α.ω. γκρεμίζοντας το έως μύθο των αργοκίνητων μη επανδρωμένων.

Η εφαρμογή τους στο πεδίο της μάχης αναμένεται να δημιουργήσει επανάσταση, στον τρόπο που διεξάγονται οι πολεμικές επιχειρήσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Σώστε μας και θα σας υπηρετώ για μια ζωή»: Δύο αδερφάκια ηλικίας 4 και 6 ετών εντοπίστηκαν ζωντανά μετά από σχεδόν μία ημέρα

evosmos

Η υπόθεση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ: Οι «γιαγιάδες» που δολοφονούσαν άστεγους για να εισπράξουν τις ασφαλιστικές

evosmos

Έχασε τη γεύση του από κορωνοϊό και έφαγε καυτερή πιπεριά για να δει τι θα συμβεί [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment