ΕΛΛΑΔΑ

Έτρεχαν όλοι έξω από τη θάλασσα: Χαμός σε ελληνική παραλία, πλοίο προκάλεσε τεράστια κύματα, παρασύρθηκαν λουόμενοι

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7), ένα πλοίο της γραμμής προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, όταν τα κύματα που δημιούργησε παρέσυραν δύο λουόμενους, προκαλώντας τους τραυματισμούς.

Κύματα από Πλοίο Τραυμάτισαν Λουόμενους

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει ότι τα μεγάλα κύματα παρέσυραν όχι μόνο τους δύο λουόμενους αλλά και ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που βρίσκονταν στην παραλία.

Βίντεο στα Social Media

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από λουόμενο δείχνει τη στιγμή του υψηλού κυματισμού. Αν και το πλοίο “FAST FERRIES ANDROS” δεν εμφανίζεται στο πλάνο, είναι σαφές ότι η διέλευσή του προκάλεσε τα κύματα.

 

 

Με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας συνέλαβαν τον πλοίαρχο για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών» και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Ποινικού Κώδικα. Η προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτός είναι ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στην «Φάρμα»

evosmos

Υπόθεση “Τεμπών” – Απίστευτες καταγγελίες από την κ.Μαρία Καρυστιανού: “Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε να μην σκαλίζω την υπόθεση”

evosmos

“ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ” Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΧΕΙΛΙΑ – ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ – ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ – ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;

evosmos

Leave a Comment