ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από τη ζωή 40χρονος γνωστός επιχειρηματίας – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Ρήγα Φεραίου από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 40χρονου επιχειρηματία. Ο 40χρονος Απόστολος Σαλαγάς, σύμφωνα με όσα καταγραφεί αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα από το συγκάτοικό του.

O εκλιπών είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα με συνεργεία αντλιών πετρελαίου στο Στεφανοβίκειο, και ο θάνατος του σε τόσο νεαρή ηλικία έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η σόρος του θα πάει για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστή Υπηρεσία της Λάρισας, προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του θα τελεστεί το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στεφανοβίκειου.

Η απώλεια του Απόστολου Σαλαγά είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες στο Στεφανοβίκειο μετά από τον θάνατο της 52χρονης, Σοφίας Κολοβού που άφησε την τελευταία της πνοή στη Θάσο, όπου είχε πάει για εργασία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορμί λαμπάδα, ίχνος ρυτίδας, γυναικάρα: Έτσι είναι σήμερα, στα 44 της η Μις Ευρώπη 1997 Ισαβέλλα Δάρρα

evosmos

Ρόδος: Ανατροπή στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή – Η 32χρονη απέσυρε τη μήνυση

evosmos

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε ξανά εργαζομένους και επιχειρήσεις

evosmos

Leave a Comment