ΕΛΛΑΔΑ

Ήθελε όλοι στην κηδεία της να φοράνε λευκά και πολύχρωμα ρούχα: Νεκρή στα 47 η γλυκιά δασκάλα, Νάντια Ιωάννου

Η 47χρονη εκπαιδευτικός, Νάντια Ιωάννου, έφυγε από τη ζωή, το περασμένο Σάββατο, σκορπώντας θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔ: «Η απώλεια ενός τόσο ιδιαίτερου ανθρώπου, όπως ήταν η συνάδελφός μας Νάντια Ιωάννου, αναπόφευκτα αφήνει κενό στις καρδιές και στις ζωές των οικείων, των συνεργατών, των μαθητών/τριών και των φίλων της. Ο πρόωρος και άδικος χαμός της, δημιουργεί όμως κυρίως δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά της, στον σύζυγο και τις δύο λατρεμένες της κόρες!

47χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από καρκίνο

Η 47χρονη εκπαιδευτικός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο
Η ποιότητα του χαρακτήρα της, ο δυναμισμός, η αγωνιστικότητά της μέχρι τέλους και η αξιοπρέπεια που επέδειξε στον μακρύ αγώνα που έδωσε με την ασθένεια, θα είναι για όλους μας σημείο αναφοράς και έμπνευσης! Χαρακτηριστική ηταν η μεγαλοψυχία της και η φιλανθρωπική προσφορά της προς δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ακόμα και κατά τη διάρκεια που η ίδια έδινε με παρρησία τον δικό της προσωπικό αγώνα!

Η αναχώρηση της από κοντά μας είναι μία μεγάλη δοκιμασία για όλους μας, αλλά η κληρονομιά που αφήνει πίσω της είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε απώλεια. Ας θυμόμαστε και ας τιμούμε το έργο της, κρατώντας ζωντανά τα διδάγματα που μας έδωσε».

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Λεμεσό και αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά της.

Η επιθυμία της 47χρονης εκπαιδευτικού
Επιθυμία της άτυχης γυναίκας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι με λευκά ή χρωματιστά ρούχα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πτώση γυναίκας από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου

evosmos

Κηφισός: Ψαρεύουν κέφαλους στο ύψος του Ρέντη – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό

evosmos

Leave a Comment