LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Ήμουν παντρεμένος με μια σούπερ σταρ»: Ο Σπύρος Δημητρίου μιλά 1η φορά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά το διαζύγιο

Ο Σπύρος Δημητρίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fay’s Time», μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, αλλά και για τον γάμο του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Σπύρο Δημητρίου ν’ ασχοληθεί με τα κοινά
Για την πολιτική ο δικηγόρος υπογράμμισε «αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994, στις εκλογές του 15μελούς στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ οικογένειά μου σχεδόν.Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο, που λέγεται προεκλογική. Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόεταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία».

Ο Σπύρος Δημητρίου τρέφει αισθήματα για την Ελεονώρα Ζουγανέλη
Όσον αφορά την Ελεονώρα Ζουγανέλη, επεσήμανε «δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ κι ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεονώρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού κι αγάπης για το πρόσωπό της».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλά ξεκινάει και το 2024! Τον μαχαίρωσε για μια θέση στάθμευσης!

evosmos

Στο Αττικό 3,5 χρονών παιδί που προοριζόταν για «πώληση» – Πώς το εντόπισε το Λιμενικό

evosmos

Το ελληνικό προϊόν που πωλείται για 3.200 ευρώ το κιλό – Το μυστικό των σεφ που αποκαλύφθηκε και η παραγωγή στη χώρα μας (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment