ΕΛΛΑΔΑ

Ήταν για διακοπές στο χωριό του και έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια του αδερφού του

Θρήνος στην Ευρυτανία και στο Αγρίνιο για το θάνατο του 75χρονου Κώστα Τσόλκα, μετά από τροχαίο σε περιοχή κοντά στην Αρέντα (Δροσοπηγή).

Στο όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες του sinidisi.gr επέβαινε ο 75χρονος με τον αδελφό του στη θέση του συνεπιβάτη.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και βγήκε από το χωματόδρομο με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος και να ανατραπεί σε μια περιοχή που βρίσκεται στα όρια Ευρυτανίας – Αιτωλοακαρνανίας.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισε τον άνδρα, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις του.

Από την ιατροδικαστική εξέταση θα προκύψει η αιτία θανάτου του άνδρα. Θα αποσαφηνιστεί αν έφυγε από τη ζωή ως συνέπεια του τροχαίου ή έχασε τον έλεγχο λόγω κάποιου αιτίου παθολογικής φύσης.

Ο εκλιπών καταγόταν από την Ευρυτανία και βρισκόταν σε διακοπές στην Αρέντα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν συγγενής του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη. Διατηρούσε σπίτι και στοΑγρίνιο, λόγω της καταγωγής της συζύγου του από το Καινούργιο.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας μετά το σοβαρό τροχαίο:

Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια του άτυχου 75χρονου σχεδίαζε να επιστρέψει στην Αθήνα όπου διέμενε μόνιμα.

Πηγή: sinidisi.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Διάτρητος» ο Έβρος: Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν καθημερινά – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι (φώτο)

evosmos

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ – ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

evosmos

Το χρονοδιάγραμμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε κλείνουν τα σχολεία

evosmos

Leave a Comment