ΚΟΣΜΟΣ

«Αγάπη μου, τώρα έρχεται η μαμά να σε πάρει…»: Σοκ, νεκρή η Μανουέλα την ώρα που μιλούσε με τον 9χρονο γιο της

Μία 51χρονη στην Ιταλία, η Μανουέλα Πετραντζέλι, σκοτώθηκε από τον πρώην σύντροφό της, με κυνηγετικό όπλο, έξω από την κλινική που εργαζόταν, στη Ρώμη.

Τη γυναίκα σκότωσε στην περιοχή Καζέτα Ματέι στη Ρώμη, ο πρώην σύντροφός της, χθες, Πέμπτη, νωρίς το απόγευμα.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως φυσιοθεραπεύτρια στο γηροκομείο Villa Sandra, που βρίσκεται ακριβώς στην οδό όπου σκοτώθηκε.

Η 51χρονη μόλις είχε μιλήσει με τον γιο της
«Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά», υπογράμμισαν οι συνάδελφοί της και πρόσθεσαν «μόλις είχε μιλήσει στον γιο της, του είπε «αγάπη μου, τώρα έρχεται η μαμά να σε πάρει».

Ο γιος του πρώην ζευγαριού, το οποίο χώρισε πριν από τρία χρόνια, ήταν 9 ετών.

Οι συνάδελφοι της 51χρονης δεν είχαν καταλάβει τίποτα
Η αδικοχαμένη γυναίκα ζούσε με το παιδί στην περιοχή Τορεσίνα, με τους συναδέλφους να κάνουν λόγο για μια ήρεμη κατάσταση, επισημαίνοντας για τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της ότι «δεν θα φανταζόμασταν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί δεν μας είχε μιλήσει ποτέ για καβγάδες ή δύσκολες καταστάσεις».

Μάλιστα, μία συνάδελφός της σημείωσε στο τοπικό ραδιόφωνο «της είχαν υπογράψει πρόσφατα το συμβόλαιό της. Σήμερα το πρωί ήπιαμε καφέ μαζί, ήταν επιτέλους ήρεμη».

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, όταν ο δολοφόνος βγήκε από το αυτοκίνητο τύπου Smart, που βρισκόταν σταθμευμένο και με γρήγορο βήμα βρέθηκε μπροστά της, ο οποίος, σύμφωνα με τις περιγραφές των συναδέλφων της, την χτύπησε πρώτα στο χέρι, εκείνη έφυγε τρέχοντας και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια στόχευσε στο στήθος και δεν μπορούσε τίποτα άλλο να γίνει.

«Η συνάδελφός μας που ήταν μαζί της, προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη, αλλά ήταν άχρηστο. Τα χέρια της ήταν ματωμένα, η μανούλα χτυπήθηκε στο στήθος», κατέληξαν οι συνάδελφοί της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιο επάγγελμα προτιμούν όταν πρόκειται να απατήσουν οι γυναίκες;

evosmos

Αυτό είναι το επάγγελμα με τον υψηλό μισθό που κανένας δεν τολμάει να το επιλέξει. Πόσες κενές θέσεις υπάρχουν

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη σε μαγαζί με κεμπάπ ο άνδρας που πυροβόλησε τον Έλληνα ιερέα στη Λυών

evosmos

Leave a Comment