LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Ηλιάδη: Σε απόγνωση η τραγουδίστρια – «Ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ο γιος μου είχε τρομοκρατηθεί»

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα επεισόδιο ακραίας έντασης το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οδηγούσε με τον μικρό της γιο. Μέσω δημοσιεύσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε λεπτομερώς την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ένας άνδρας εισέβαλε ξαφνικά μπροστά στο αυτοκίνητό της προσπαθώντας να περάσει από τα αριστερά και να στρίψει δεξιά. Ο άγνωστος άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, ουρλιάζοντας και πλησιάζοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου της. Η Ηλιάδη, αναστατωμένη και χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του, έκλεισε το παράθυρο για να προστατεύσει τον εαυτό της και τον γιο της.
«Ο άνθρωπος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και εγώ τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αλλά αυτός κατηγόρησε εμένα. Το παιδί μου ήταν τρομοκρατημένο και αυτός συνέχιζε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή, μάλιστα, απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειαζόμουν βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και αντιμετώπιζα έναν άνθρωπο σε κατάσταση μανίας. Ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο», ανέφερε η τραγουδίστρια.
Η Αγγελική Ηλιάδη εξέφρασε έντονα την απογοήτευσή της για την έλλειψη ανοχής από το κράτος και τη δικαιοσύνη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι», υπογράμμισε, καταλήγοντας στην αναφορά της.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες». Τι αναφέρει για το βίντεο με την πρώην σύντροφό του

evosmos

Κολωνός: Η στάση της μητέρας της 12χρονης που κίνησε υποψίες – Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

evosmos

Δεν θα πιστέψετε πόσα έβγαλε ο Λευτέρης Πανταζής από την κολώνια του…

evosmos

Leave a Comment