ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητη τραγωδία: Ήπιε τον καφέ του το πρωί και λίγο αργότερα κατέρρευσε

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου, όταν ένας 52χρονος άνδρας που είχε μόλις ξεκινήσει τις διακοπές του, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Ξεκίνησε τη μέρα του ήρεμα, αλλά κατέρρευσε λίγη ώρα μετά
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στην παραλία του Αλμυροποτάμου. Ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει στην περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές και βγήκε στο μπαλκόνι του καταλύματος για να απολαύσει τον καφέ του, όπως έκανε κάθε πρωί.

Όμως, ενώ βρισκόταν εκεί, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία. Επέστρεψε αμέσως μέσα στο σπίτι, αλλά λίγο αργότερα κατέρρευσε, χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν καρδιακή ανακοπή
Οι πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφέρουν ότι ο 52χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο άλλο επεισόδιο ή ενόχληση τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έχει διευκρινιστεί αν αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για φυσικά αίτια. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι του 52χρονου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέρασε ένα εξάμηνο αλλά ακόμη δεν πλήρωσαν την «Αμάλθεια» στους κτηνοτρόφους

evosmos

Σοκαριστική καταγγελία: “Πήγα στον Ευαγγελισμό για θεραπεία και με λήστεψαν” – Το απόλυτο χάος στα ελληνικά νοσοκομεία

evosmos

ΟΡΓΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ: «ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΚΡΙΣΗ – ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ»

evosmos

Leave a Comment