ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητη τραγωδία: Nεκρό βρέφoς εννιά μηνών – Το ξέχασε η μητέρα του και είχε μαpτυpικό θάνατο

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο, καθώς ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στη Λευκωσία. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 14ης Μαρτίου 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com.

Πως συνέβη το τραγικό περιστατικό
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, όμως το πλήρωμά του δεν μπόρεσε να προσφέρει καμία βοήθεια, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού, η οποία εργάζεται κοντά στον παιδικό σταθμό, φέρεται να ξέχασε να κατεβάσει το μωρό από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκεί για πολλές ώρες.

Η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε αυτή η τραγική απώλεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Τρία νέα κρούσματα στο Κορδελιό

evosmos

Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων – 176 ναι – 76 όχι και δύο παρών – 46 οι αποχές

evosmos

Θεσσαλονίκη: 34χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή εκνευρίστηκε με το κλάμα του μωρού τους – «Ήταν μια κακή μέρα», είπε η γυναίκα του!

evosmos

Leave a Comment