ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου, μαίνεται φωτιά – Κλειστή η Εθνική και στα δύο ρεύματα

Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες – Έχουν σημειωθεί εκρήξεις – Επί ποδός η πυροσβεστική
Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεταβαίνουν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.
Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, ενώ υπάρχουν συνεχώς εκρήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος, χωρίς να υποστεί εγκαύματα, ωστόσο έχει κάποια χτυπήματα από την ανατροπή, γι’ αυτό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.

Δείτε τα video


Ισθμός: Τρομακτική έκρηξη μπροστά στην κάμερα
Ο δημοσιογράφος του Korinthostv.gr, Γιάννης Στεφανής, βρέθηκε στο επίκεντρο της καταστροφής, όπου το βυτιοφόρο είχε ανατραπεί και πνιγόταν στις φλόγες.
Περιγράφοντας την τραγωδία, τόνισε πως στο σημείο υπήρχε ρέμα, δίοδος διαφυγής για τα καύσιμα που χυνόταν από το βυτιοφόρο. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, μια τρομακτική έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε απόσταση «αναπνοής».

Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έταζαν άδειες οπλοφορίας και εκτελωνίσεις αυτοκινήτων και απέσπασαν €110.000 – Συνελήφθη υπάλληλος της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

evosmos

Υποχρεωτικά κάμερα σε κάθε ΙΧ, θα «σκανάρει» το πρόσωπο του οδηγού

evosmos

Κυκλοφόρησε η φωτογραφία του: Αυτός είναι ο 43χρονος ποδηλάτης που σκοτώθηκε – Νεκρός σε τροχαίο και ο αδερφός του

evosmos

Leave a Comment