ΕΛΛΑΔΑ

Αναχωρούν κατά κύματα οι αδειούχοι του Ιουλίου – Στο 100% οι πληρότητες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Με σύμμαχο τον καιρό αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής οι αδειούχοι του Ιουλίου. Ήδη από νωρίς το πρωί, η κίνηση είναι αυξημένη, με τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες που αγγίζουν το 100%.

Φοιτητές και μαθητές μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις επέλεξαν τα νησιά των Κυκλάδων ως ταξιδιωτικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για την Πάρο και τη Νάξο, ωστόσο οι ίδιοι οι ταξιδιώτες κάνουν λόγο για «τσουχτερές» τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συγκριτικά με το κόστος της διαμονής στα νησιά.

Όσο για τις προσδοκίες τους για τις φετινές τους διακοπές; «Να ξεχάσουμε τον… θρίαμβο των Πανελληνίων και να περάσουμε καλά», λένε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το «Κάθαρμα» ήταν λεβεντιά: Ο ποδοσφαιριστής που έγινε ο σκληρός του ελληνικού σινεμά που έτρεμαν όλοι! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Είναι τυχαίο το τροχαίο στην υποδιευθύντρια των φυλακών; Μάλλον όχι! – Το 2017 είχε χάσει την ζωή του κι άλλο διοικητικό στέλεχος των φυλακών Μαλανδρίνου στην Αντιρρίου-Ιτέας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Φοράς φουσκωτό μπουφάν στο αυτοκίνητο; Πάρε το πρόστιμο! Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

evosmos

Leave a Comment