ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη Τραγωδία με 10χρονο παιδάκι : Έπεσε νεκρό μπροστά στα μάτια της μητέρας του, «κλαίει» η Παναγιά στη Θεσσαλονίκη

Ένας 10χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, στη Θεσσαλονίκη,την Τετάρτη, το απόγευμα, σκορπώντας θλίψη.

Από ανακοπή “έφυγε” ο 10χρονος
Ειδικότερα, το άτυχο παιδί βρισκόταν με τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας, όταν περίπου στις 7 το απόγευμα, ένιωσε αδιαθεσία και έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως ξεκίνησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο, ενώ κινητοποιήθηκε και η ΕΛΑΣ, ώστε να ανοίξει τον δρόμο, από τη Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και η μεταφορά του παιδιού με το ΙΧ της οικογένειας να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

Ωστόσο, όταν το αδικοχαμένο αγόρι έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διερευνώνται τα αίτια θανάτου του 10χρονου
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το άτυχο αγόρι υπέφερε από βρογχικό άσθμα, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν έφτασαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», γιατροί και νοσηλευτές έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, επί 45 λεπτά, να το επαναφέρουν στη ζωή, όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Νεκρός ο 15χρονος οδηγός σε Φρικτό τροχαίο με 4 αγόρια μολις 9, 11 και 13 ετών, θρήνος στη χώρα

evosmos

Φάρσαλα: Αναβλύζει νερό μετά από 44 χρόνια!

evosmos

ΒΙΝΤΕΟ Από τις προετοιμασίες για την καθέλκυση της φρεγάτας «Κίμων»

evosmos

Leave a Comment