ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Φρικτός θάνατος για 36χρονο μπροστά στον αδερφό του, μέσα σε τυροκομική μονάδα

Τραγωδία σημειώθηκε χθες, Σάββατο (05.10.24), στην περιοχή Κλειτορία της Αχαΐας, όταν ένας 36χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροφόρο καλώδιο.

Θανατηφόρο Ατύχημα στην Αχαΐα: 36χρονος Έχασε τη Ζωή του από Ηλεκτροπληξία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα, ενώ ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες σε τυροκομική μονάδα μαζί με τον αδερφό του. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος να προκλήθηκε από το ηλεκτροφόρο καλώδιο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας διεξάγει προανάκριση για να διαλευκάνει τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ: Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ξυλοκοπεί πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Που πηγαίνουν τελικά τα δισεκατομμύρια για την Άμυνα; Φωτογραφίες ντροπής από μονάδα της Αττικής!

evosmos

Ηρωίδα μάνα 5 παιδιών, κοιμίζει τα μικρά της και ανεβαίνει στο απορριματοφόρο: Με παγωνιές, με χιόνι, εδώ και 11 χρόνια

evosmos

Leave a Comment