ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: 17χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο – Τον είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αχαΐα, όταν ένας 17χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο την ώρα που οι γονείς του, τον είχαν εγκαταλείψει.

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αχαΐα, καθώς ένα 17χρονο παιδί έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν κι αποφάσισε να κρεμαστεί από ένα δέντρο.

Σοκ στην Αχαΐα – Δεν υπάρχουν λόγια για τον 17χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του

Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή Απιδεώνα Αχαΐας, καθώς ένας 17χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, μέσα σε ελαιώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το παιδί το είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του και διέμενε με συγγενικό του πρόσωπο, με το οποίο προηγήθηκε διαφωνία το προηγούμενο βράδυ.

Προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας και μέσα στις επόμενες μέρες η υπόθεση αναμένεται να πέσει φως στην υπόθεση και στα αίτια που οδήγησαν το νεαρό παιδί σ’ αυτή την πράξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ροζ Πάνθηρες» πίσω από την ένοπλη ληστεία; Πόσο κοστίζουν τα Rolex που έκλεψαν!

evosmos

Ρέθυμνο: Την απόλυτη κόλαση ζούσε η 14χρονη που εξέδιδε ο Πακιστανός – Την βίασαν άλλα 11 άτομα

evosmos

Γιώργος Καραμίχος: Κάποια περιοδικά μου έχουν ευχηθεί να πεθάνω!

evosmos

Leave a Comment