LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αννίτα Πάνια σε τηλεθεάτρια: «Κλείστε το αν δεν έχετε τη Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα»

Με τον χαρακτηριστικό της τρόπο και το χιούμορ της απάντησε η Αννίτα Πάνια σε μία τηλεθεάτρια η οποία αποκάλυψε ότι στο βιβλιοπωλείο της δεν πουλάει το βιβλίο του Νίκου Καρβέλα.

Ο Νίκος Καρβέλας πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «Νοοσοφία». Η πρώην σύζυγός του, που δέχεται τηλεφωνήματα θεατών στην εκπομπή της ρώτησε μία κυρία, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου, αν πουλάει στο κατάστημά της το εν λόγω βιβλίο. Στην απάντηση της τηλεθεάτριας, η αντίδραση της Αννίτας Πάνια ήταν μοναδική.

«Τι βιβλία έχετε εκεί; Τι πουλάει πιο πολύ; Τη Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα την έχετε;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια με την κυρία από τον Βόλο, η οποία απάντησε: «Όχι, αυτό δεν το έχουμε».

«Ε κλείστε το μαντάμ! Δεν έχετε το “hit” βιβλίο;», απάντησε αμέσως η Αννίτα Πάνια με το κοινό στο πλατό της εκπομπής να γελά και να χειροκροτά.

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους, Ανδρέα. Ο τραγουδιστής έχει ακόμη δύο παιδιά τη Σοφία Καρβέλα την οποία απέκτησε με την Άννα Βίσση και τον μόλις 2 ετών Φαίδωνα, με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι το κτήνος των στάβλων – Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες για τον Πακιστανό στον άνευ άδειας λειτουργίας Ιππικό Όμιλο

evosmos

Ματθαίος Γιαννούλης: «Δεν ήμουν ποτέ πιστός σε μια γυναίκα – Ήμουν δούλος τους»

evosmos

Ανατροπή και στην Καλαμαριά – Η Χρύσα Αράπογλου πρώτη γυναίκα δήμαρχος της περιοχής

evosmos

Leave a Comment