ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Βάπτισαν πλυσταριό στη Νέα Σμύρνη… «Loft» και το νοικιάζουν και 520 ευρώ τον μήνα

Η κατάσταση με την αναζήτησή στέγης στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Η στεγαστική κρίση στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα στην Αττική, επιδεινώνεται συνεχώς.

Στην Αθήνα, οι αγγελίες ενοικίασης φαίνεται να προσφέρουν νέα πηγή τραγελαφικού περιεχομένου για τα social media, αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη δυσκολία στην εύρεση προσιτής στέγης.

Αγγελία για γέλια και για κλάματα

Μια νέα αγγελία με εξωφρενικό ενοίκιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media. Η αγγελία αφορά ένα μικρό διαμέρισμα, που χαρακτηρίζεται ως loft, αλλά στην πραγματικότητα έχει το μέγεθος ενός πλυσταριού.

Η τραγελαφική αγγελία προέρχεται από τη Νέα Σμύρνη, όπου ζητείται ενοίκιο 520 ευρώ το μήνα για ένα χώρο μόλις 15 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος βαφτίζεται «Loft» από το μεσιτικό γραφείο που ανάρτησε την αγγελία.

Το «Loft» των 15 τ.μ.

Παρόλο που ο χώρος είναι εξαιρετικά μικρός και θυμίζει πλυσταριό, φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες και οι μεσίτες θεωρούν ότι ένα τέτοιο «Loft» είναι επαρκές για διαμονή, προσφέροντας το σε μια προνομιακή τιμή των 520 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αγγελία για το «Loft»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα – Επιχείρησε να «πατήσει» δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να του κόψουν κλήση (Βίντεο)

evosmos

Τροχαίο δυστύχημα στην Ηγουμενίτσα – Νεκρός 31χρονος οδηγός (ΦΩΤΟ)

evosmos

Έγκλημα στην Πάτρα: Οι έρευνες για τον δράστη και η τραγική ειρωνεία με τη δολοφονία της αδερφής του θύματος

evosmos

Leave a Comment