ΕΛΛΑΔΑ

Απλησίαστες φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές: Αυξήσεις έως και 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Απλησίαστες θα είναι και φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές για όσους ταξιδέψουν με πλοίο, αφού οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν αυξηθεί έως και 40%.

Συγκεκριμένα, το συνολικό κόστος για μία τετραμελή οικογένεια με καμπίνα και αυτοκίνητο από και προς τη Νάξο ανέρχεται στα 658€, οδηγώντας αρκετούς σε ακύρωση των σχεδίων τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Επιπλέον, μία οικογένεια που θέλει να επισκεφθεί την Κρήτη, θα πρέπει να δαπανήσει 545€, ενώ, η αντίστοιχη τιμή για τη Ρόδο «αγγίζει» τα 850€.

Αυτό κάνει αρκετούς να επιλέγουν προορισμούς του εξωτερικού.

Ταυτόχρονα, «βαθιά» το χέρι στη τσέπη καλούνται να βάλουν και οι ψηφοφόροι που δεν έχουν εγγραφεί στην επιστολική ψήφο, προκειμένου να μεταβούν στο νησί τους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιβάν Σαββίδης: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για το όπλο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

evosmos

Δύο θάνατοι 75χρονων λουόμενων στον Μαραθώνα και στα Χανιά

evosmos

Λάκης Κομνηνός: «Αν μιλήσεις, πεις μια κουβέντα για την πατρίδα, αμέσως σε λένε φασίστα»

evosmos

Leave a Comment