ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στη Δίκη Καραιβαζ: Καταστράφηκε cd με περιεχόμενο από το κινητό του δημοσιογράφου! Το cd είχε τρυπήσει από συρραπτικο!!!

Κατά τη χθεσινη δικάσιμο (23/7/2024) για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβαζ και ενώ η έδρα κατέγραφε τα αναγνωστεα, “διαβάστηκε” το αναγνωστεο με αριθμό 33, στο οποίο υπήρχαν επαφές του Καραιβαζ στην εφαρμογή WhatsApp.

Η έδρα ανέγνωσε σε αυτό το όνομα του πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρήγορη Δημητριάδη, του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, του πρώην αρχηγού της αστυνομίας Μιχ. Καραμαλακη, δημοσιογράφων, συνεργατών του και άλλων.

Μετά την ανάγνωση του σχετικού η εισαγγελέας έσπευσε να σημειώσει ότι έχει καταστραφεί ο δίσκος με περιεχόμενο από τις επαφές αυτές, επειδή το cd είχε τρυπήσει από συρραπτικο!

Σύμφωνα με πληροφορίες , το περιεχόμενο δεν έχει αποτυπωθεί σε χαρτί, ενώ δεν ετέθη θέμα από την Έδρα για να ζητηθεί αντίγραφο.

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το περιεχόμενο του cd, ειδικά σε ότι αφορά τους Δημητριάδη και Κοντολέοντα.

Και το λέμε αυτό, διότι πρόκειται για δύο πρόσωπα που είχαν, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, την εποπτεία της ΕΥΠ, ενώ είναι γνωστό ότι αμφότεροι είχαν υποβάλλει την παραίτησή τους τον Αύγουστο του 2022, μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

freedomofpress.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Βόμβα» στην αγορά: Πουλήθηκε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ – Ο νέος ιδιοκτήτης

evosmos

Συνελήφθη στην Ισπανία ο «σαμάνος» της Κύπρου 3 χρόνια μετά τα “κόλπα” που οδήγησαν στον θάνατο 34χρονη

evosmos

Ανασχηματισμός: Διορθωτικές αλλαγές με τρεις επιστροφές, δύο αποχωρήσεις και επίκεντρο την ασφάλεια

evosmos

Leave a Comment