ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό του Λύτρα: Μαθεύτηκε τι έγινε τη νύχτα λίγο πριν επιτεθεί στη γυναίκα του

Μία σημαντική νέα εξέλιξη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα φέρνει στο προσκήνιο η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε ο Νίκος Συρίγος το πρωί της 29ης Ιουνίου, το βράδυ της επίθεσης κατά της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, λίγο μετά το περιστατικό, ο Απόστολος Λύτρας είχε ελεγχθεί για αλκοτέστ.

Λίγο μετά την έκρηξη της οργής του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος είχε επιτεθεί με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της συζύγου του, η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο αλκοτέστ.

Οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον Απόστολο Λύτρα να σταματήσει καθώς βρισκόταν στη διαδρομή τους προς το σπίτι του στον Γέρακα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να διακρίνουν τη σύζυγό του για δύο σημαντικούς λόγους.

Πρώτον, ο ίδιος ο ποινικολόγος είχε βγει από το αυτοκίνητο για να υποβληθεί στον έλεγχο αλκοτέστ. Δεύτερον, τα τζάμια του πολυτελούς οχήματός του ήταν φιμέ, δυσκολεύοντας τους αστυνομικούς να διακρίνουν το σοβαρά τραυματισμένο πρόσωπο της συντρόφου του, γεμάτο αίματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

MIA KAΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ “ΓΙΑΤΡΩΝ” ΕΒΓΑΛΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ!

evosmos

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει 7,5 εκατ. ευρώ απόψε στις 22:00

evosmos

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία – Σηκώθηκαν δυο F-16 για λιβανέζικο Airbus που δεν απαντούσε στον ασύρματο

evosmos

Leave a Comment