ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύφθηκε το όπλο του φονικού στο Έλος Κισσάμου – Εντοπίστηκε στο Ελαφονήσι Χανίων

Εντοπίστηκε το όπλο του φονικού στο Έλος Κισσάμου, με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε ο 22χρονος τον 51χρονο συγγενή του, το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια πανηγυριού στο χωριό. Ο κατηγορούμενος έχει ήδη παραδοθεί στην Αστυνομία και αναμένεται να απολογηθεί σημερα,Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της Κρήτης, το 22άρι πιστόλι βρέθηκε πεταμένο σε χωράφι στο Ελαφονήσι, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Το συγκεκριμένο όπλο, που θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κοντινές αποστάσεις, φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη στη μοιραία επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 51χρονο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια ηλικιωμένων στον Ωρωπό

evosmos

Η κυβέρνηση καταδικάζει το κάψιμο της τουρκικής σημαίας μετά τις απειλές της Τουρκίας

evosmos

Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το αίτημα Κ.Μητσοτάκη για κυρώσεις και εμπάργκο όπλων στη Τουρκία

evosmos

Leave a Comment