ΕΛΛΑΔΑ

«Αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα 15Αύγουστο να τον πάρει κοντά της»: Θρήνος για τον Νίκο Χαρδαλιά, νεκρός ο πεθερός του

Στις 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου, η οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά βυθίστηκε στη θλίψη καθώς ο πεθερός του, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Ένας Αγαπημένος Άνθρωπος Έφυγε για το Δικό του Ταξίδι

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφερειάρχης Αττικής, αποχαιρέτησε τον πεθερό του με συγκινητικά λόγια: «Έναν ξεχωριστό Άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο, παππού αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να πάρει κοντά της, μαζί της…

Χρήστο μου αγαπημένε, έφυγες για το δικό σου ταξίδι στο φως με την μοναδική αξιοπρέπεια που έζησες ολόκληρη τη ζωή σου. Μια ζωή δύσκολη από τα παιδικά σου χρόνια που με τον χαρακτήρα σου, το σθένος σου, την εργατικότητα και εντιμότητά σου, την δύναμη και μεγαλείο της ψυχής σου την έκανες τόσο λαμπερή.

Αυτά τα τελευταία 15 χρόνια που άνοιξες την αγκαλιά σου και με υποδέχτηκες (όχι σαν πεθερός αλλά σαν πατέρας) ως ένα ακόμα παιδί σου στην τόσο όμορφη και ξεχωριστή οικογένεια σου, ήταν όλα μοναδικά σε αισθήματα, εμπειρίες, συγκινήσεις, στιγμές. Και θα μείνουν όλα βαθιά μέσα μου, στην ψυχή, στην καρδιά μου. Θα μου λείπουν πάντα οι συζητήσεις μας, θα με συνοδεύουν πάντα οι παραινέσεις σου, οι συμβουλές σου.

Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου…»

Ο κ. Χαρδαλιάς εξήρε την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και το μεγαλείο ψυχής που χαρακτήριζαν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αναφέροντας πως θα του λείπουν οι συζητήσεις και οι συμβουλές του.

 

Η Συγκινητική Ανάρτηση της Γιώτας Παναγιωτοπούλου

Η κόρη του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ήσουν ο πατέρας όλων, αλλά ο δικός μου άγγελος. Είμαι τόσο περήφανη που ήσουν ο πατέρας μου. Μου έφυγες την ίδια μέρα με την Παναγία μας. Καλό ταξίδι ψυχή μου. Σε αγαπώ»

 

Μια Ζωή Γεμάτη Αγάπη και Αφοσίωση

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήταν ένας άνθρωπος με βαθιά αίσθηση της οικογένειας και της ευθύνης, όπως φαίνεται και από τα λόγια του γαμπρού του και της κόρης του. Επί 15 χρόνια, όπως ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον αντιμετώπιζε όχι σαν πεθερό αλλά σαν πατέρα, γεγονός που μαρτυρά την αγάπη και τη ζεστασιά που υπήρχε μεταξύ τους.

Δύσκολες Στιγμές για την Οικογένεια

Η απώλεια του Χρήστου Παναγιωτόπουλου έχει φέρει θλίψη στην οικογένεια, ιδιαίτερα στην κόρη του Γιώτα και στον γαμπρό του Νίκο Χαρδαλιά. Το συγκινητικό αντίο τους και η αναφορά στις αξίες που πρέσβευε ο εκλιπών, δείχνουν πόσο σημαντική προσωπικότητα ήταν στη ζωή τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Viral: Έτσι κάνουν μπάνιο τον γαμπρό σε χωριό της Κρήτης – Τον έδεσαν με “tire up” και τον έλουσαν με το λάστιχο

evosmos

Βόλος: 72χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Ήταν τουλάχιστον μία εβδομάδα έτσι

evosmos

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

evosmos

Leave a Comment