ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός το έκανε: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 47χρονου άστεγου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον σκότωσε επίσης άστεγος

Ένα σκοτεινό εγκληματικό περιστατικό συγκλόνισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένας άστεγος Ρουμάνος, ηλικίας 47 ετών, βρέθηκε νεκρός. Η Ελληνική Αστυνομία κατόρθωσε να αποκαλύψει το μυστήριο του εγκλήματος έξι μήνες αργότερα, αναδεικνύοντας ως δράστη έναν 47χρονο Βούλγαρο.

Ο δράστης, ο ίδιος άστεγος, φαίνεται να είχε ταυτοποιηθεί αρχικά για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στην πατρίδα του. Η σοβαρότητα του εγκλήματος και η ομοιότητα στις συνθήκες διαβίωσης του θύματος και του δράστη είχαν προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης.

Σύμφωνα με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο δράστης και το θύμα φαίνεται να ήταν άστεγοι και επαιτούσαν σε διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης. Στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα ευρήματα, οι δύο άνδρες εναλλάχθηκαν λόγια, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος να επιτεθεί στον Ρουμάνο με ξύλινο πάσαλο, πλήττοντάς τον στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε επείγοντα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για οκτώ ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση πριν υποκύψει στα τραύματά του.

Στον κατηγορούμενο σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, η οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζονται διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ και ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ στην Κηφισιά: Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που πρόσεχε

evosmos

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Θρήνος για 31χρονο που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα στη Φθιώτιδα

evosmos

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!! Βίντεο που κόβει την ανάσα: «Κουρσάρος» της ΠΑ πετά ξυστά πάνω από τα κύματα

evosmos

Leave a Comment