ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε φωτογραφία στο κινητό του: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία του 44χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό

Νεότερα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο κινητό του 44χρονου άνδρα, ο οποίος έχει συλληφθεί για την αποτρόπαια αυτή πράξη, εντοπίστηκε φωτογραφία του θύματος, Παναγιώτη Στάθη.

Σύμφωνα με τις αναφορές του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 44χρονος άνδρας, ο οποίος έχει τεθεί υπό προσωρινή κράτηση για την ανθρωποκτονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, φέρεται να είχε μεταβεί στη Μύκονο, όπου διέμενε το θύμα. Εκεί, φέρεται να συναντήθηκε με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, ο οποίος φέρεται να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι Αρχές εντόπισαν δύο κινητά τηλέφωνα του κατηγορούμενου. Στο ένα από αυτά βρέθηκε μια φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε τραβηχθεί την περίοδο που οι δύο άνδρες βρισκόταν στη Μύκονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται. Κατά την απολογία του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ν. Αλετράς, σε δήλωσή του στις 11/07/2024, ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει την αθωότητά του.

«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπλοκάρουν τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη από κλήσεις σε Δήμους

evosmos

Έρχεται νέα διπλή αύξηση επιτοκίων – «Φρένο» στις επενδύσεις και στα επιχειρηματικά σχέδια

evosmos

Εγνατία οδός: Δυο νεκροί σε τροχαίο με Ι.Χ αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν… 14 άτομα

evosmos

Leave a Comment