ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Με εγκαύματα 2ου βαθμού 55χρονος – Έβαλε βενζίνη σε χορτοκοπτικό εν λειτουργία

Στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται ένας 55χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο άνω μέρος του σώματός του, όταν έπεσε πάνω του βενζίνη και πήρε φωτιά, ενώ έκανε εργασίες στο χωράφι του.

Ο άνδρας βρισκόταν χθες το απόγευμα στο χωράφι, μαζί με συγγενείς του και χρησιμοποιούσε χορτοκοπτικό. Τελείωσε η βενζίνη και επιχείρησε να γεμίσει ξανά το χορτοκοπτικό με καύσιμο, χωρίς να σβήσει τον κινητήρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σπινθήρας που οδήγησε σε πυρκαγιά.

Οι συγγενείς του κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και τον μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο στο σπίτι του στη Ν. Ιωνία, όπου ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 5.30 το απόγευμα και μετέφερε τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εκεί διασωληνώθηκε και το ίδιο βράδυ διακομίστηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαμός στην Κόρινθο: Έπιασε τον σύζυγό της με την ερωμένη του και τη μαχαίρωσε

evosmos

Ένταση έξω από το εξοχικό του Α.Τσίπρα στο Σούνιο – Συνεργείο του MEGA μπλοκαρίστηκε από την αστυνομία

evosmos

Τα Μερομήνια μίλησαν: Έρχονται «λευκά» Χριστούγεννα – Πού θα το στρώσει

evosmos

Leave a Comment