ΕΛΛΑΔΑ

Γάλλος τουρίστας σώζει ανήλικο κορίτσι από βίαιη επίθεση στα Χανιά

Με άμεσα αντανακλαστικά αντέδρασε ένας Γάλλος τουρίστας όταν έγινε μάρτυρας μιας σκηνής βίας με θύμα ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι Δευτέρας 29/7, όταν ο 35χρονος Γάλλος παρατήρησε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο και τον οδηγό να επιτίθεται βίαια σε ένα ανήλικο κορίτσι που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Χωρίς δισταγμό, ο τουρίστας κάλεσε αμέσως τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ανέφερε το συμβάν στις αρχές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αντέδρασαν άμεσα και λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο δράστης, ένας 39χρονος Τσέχος, χτυπούσε την 11χρονη κόρη του στη μέση του δρόμου, προκαλώντας σοκ και αγανάκτηση στους περαστικούς.

Ο 39χρονος Τσέχος συνελήφθη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση ανηλίκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θα γεμίσει καρχαρίες η θάλασσα: Νέο σοκ μετά τα νεκρά ψάρια, φεύγουν οι τουρίστες, σε κόκκινο συναγερμό ο Βόλος

evosmos

“Σκιά” του εαυτού του ο Λύτρας μετά τη φυλακή : Η νέα “αγνώριστη” εικόνα του μετά την απώλεια κιλών περιμένοντας της αποφυλάκιση του

evosmos

Ξανά στο εδώλιο ο βιαστής και δολοφόνος της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton το 2019 στα Χανιά

evosmos

Leave a Comment