LIFE STYLE

Γιάννης Γιοκαρίνης: “Πήγαμε στον ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή” λέει η σύντροφός του

Για το βίαιο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν Γιάννης Γιοκαρίνης και Σοφία Μιχαλοπούλου την περασμένη άνοιξη μίλησε η σύντροφος του τραγουδιστή. Ήταν ξημερώματα της 3ης Απριλίου, όταν η ΕΛ.ΑΣ δέχθηκε κλήση από τη γυναίκα του γνωστού καλλιτέχνη, η οποία κατήγγειλε επίθεση από τον τραγουδιστή που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος παρενέβη. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, πριν από την έναρξη της δίκης, ανακάλεσε την καταγγελία.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά πλέον με τον άντρα μου. Το περιστατικό που είχαμε, ότι δηλαδή πήρα την αστυνομία τηλέφωνο μετά από φωνές και επειδή τον είδα κάπως μεθυσμένο και φοβήθηκα, έπρεπε να το κάνω για να βάλω όρια απέναντι του και είχα ήδη αργήσει. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σώσω και τον Γιάννη από αυτό που τον τρώει (αλκοολισμός) αλλά και εμένα. Ήταν η ύστατη προσπάθεια μου», δηλώνει η Σοφία Μιχαλοπούλου.

Σχετικά με όσα γράφτηκαν μετά το επεισόδιο, η σύζυγος του τραγουδιστή σχολίασε: «Είχε πάρει πολλή μεγάλη διάσταση τότε και γράφτηκαν ανυπόστατα πράγματα. Ότι με έπιασε από τον λαιμό, με χτύπησε… Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν. Αυτό που είχε γίνει είναι ότι δέχτηκα λεκτική βία και ένιωσα ότι θα μου επιτεθεί, θα ορμήσει. Τότε ενστικτωδώς βούτηξα το τηλέφωνο και του λέω «Γιάννη δεν πάει άλλο αυτό, δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την συμπεριφορά». Και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να έρθει να του κάνει σύσταση, για να σταματήσει να φωνάζει και να βρίζει. Τον είδα να φέρεται σαν μεθυσμένος».

Όπως αναφέρει η ίδια, πλέον ο Γιάννης Γιοκαρίνης προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, με τη συμβουλή ειδικών. «Πλέον είναι μια χαρά. Μετά το περιστατικό αυτό, πήγαμε σε ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πλέον τα θυμόμαστε και γελάμε, κάνουμε πλάκα με όλο αυτό», καταλήγει η Σοφία Μιχαλοπούλου για τη δυσάρεστη ιστορία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πανελλήνια αποθέωση για την Κλέλια Ρένεση: Είπε για τον «Άλλο άνθρωπο» και όσα τον κατηγορούν αυτό που σκέφτονται όλοι οι Έλληνες

evosmos

Δεν πάει το μυαλό σας – Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που τα παράτησε όλα και έγινε πιλότος

evosmos

Έχει αλλάξει επάγγελμα και παραμένει εντυπωσιακή: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αλέκα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

evosmos

Leave a Comment