ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ «ΠΑΓΩΣΑΝ» – ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ

Ο 18χρονος επικοινώνησε με τις αρχές και ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του. Γείτονες έκαναν λόγο για συχνές φασαρίες μεταξύ τους.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα Τρίκαλα, με έναν 18χρονο να πνίγει την 54χρονη μητέρα του από πίσω με μία πετσέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr, ο 18χρονος επικοινώνησε με τις αρχές και ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του. Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στις συνοικίες της Αγία Μονής και των Αμπελακίων Τρικάλων.
Άντρες της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, όπου συνέλαβαν το νεαρό, ο οποίος δεν αντιστάθηκε.

Στις πρώτες ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται να απαντούσε ότι δέχονταν μπούλινγκ από συνομηλίκους του για την οικογενειακή τους κατάσταση καθώς οι γονείς του ήταν χωρισμένοι. Γείτονες που μίλησαν στο trikalavoice.gr έκαναν λόγο για συχνές φασαρίες μεταξύ μάνας και γιου. Ο 18χρονος, ο οποίος έμενε με τον πατέρα του, είχε και μια αδελφή που ζει όμως στον Βόλο.

Περιγράφοντας στους αστυνομικούς πώς προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, ο 18χρονος είπε πως έβλεπε τηλεόραση με την μητέρα του όταν ξαφνικά πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα, πήγε από πίσω της και την στραγγάλισε. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: “Το είχα σκεφθεί από παλιά να την σκοτώσω”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρίση στα Ίμια: 28 χρόνια από τη μέρα που Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν μια ανάσα από τον πόλεμο

evosmos

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ : ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΟΡΤΗ

evosmos

Κατερίνα Γιουλάκη: Η τελευταία εικόνα της ηθοποιού λίγες μέρες πριν τον θάvατó της

evosmos

Leave a Comment