LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Για αυτό σταμάτησε την τηλεόραση: H πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είναι η πραγματική της εικόνα

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, σήμερα, Σάββατο, το βράδυ.

Η παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Mega, πριν από δύο εβδομάδες, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, που θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Άνδρο, όπου διατηρεί ο σύζυγός της ξενοδοχειακή μονάδα, δεν αποκάλυψε που ακριβώς βρίσκεται.

Η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ποζάρει με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα και τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου».

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Η πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ – “ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ “ΦΥΤΙΛΙ” ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

evosmos

Πέθανε ο κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του

evosmos

Leave a Comment