ΕΛΛΑΔΑ

Γιόρτασε μαζί του όλη η πόλη: Ο μεγάλος υπερτυχερός των 18.000.000€ στο Τζόκερ & το τρικούβερτο γλέντι με καλεσμένους όλους τους κατοίκους

Οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας διοργάνωσαν έναν εορτασμό γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό προς τιμήν του μεγάλου νικητή του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό άνω των 18,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Θρίαμβος στην Πτολεμαΐδα: Γιορτή για τον Νικητή του ΤΖΟΚΕΡ

Το ποσό αυτό, ύψους 18.694.681,21 ευρώ, καταγράφει ιστορικό ρεκόρ ως το μεγαλύτερο που έχει ποτέ αποδοθεί σε έναν τυχερό του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. Αυτή η νίκη έβαλε την Πτολεμαΐδα στον χάρτη των τυχερών πόλεων της χώρας.

Δυόμιση εβδομάδες μετά την κλήρωση που ανέδειξε τον πολυεκατομμυριούχο, όλη η Ελλάδα συνεχίζει να συζητά για αυτό το σημαντικό γεγονός. Στην Πτολεμαΐδα, οι κάτοικοι γιόρτασαν την τύχη του νικητή με παραδοσιακούς ήχους από τα Χάλκινα της Γουμένισσας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής και κοινότητας.

Γλέντι και Ευτυχία στο ΟΠΑΠ

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του ΟΠΑΠ, όπου είχε κατατεθεί το τυχερό δελτίο, και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία αντάξια του μυθικού επάθλου. Η ομάδα του ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με τους συνεργάτες του δικτύου καταστημάτων, συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, υπό την παρουσία του ιδιοκτήτη του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ, Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, ενισχύοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό της ημέρας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άβα Γαλανοπούλου: «Νοσηλεύτηκα, κατέρρευσα» λέει για τότε που έπεσε θύμα υπεξαίρεσης από πρώην της

evosmos

Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα στο λογαριασμό του ρεύματος;

evosmos

Αυτές είναι οι τέσσερις επικίνδυνες εφαρμογές που πρέπει άμεσα να διαγράψετε από το κινητό σας

evosmos

Leave a Comment