ΕΛΛΑΔΑ

Δέσμευση Υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη για υλοποίηση Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης (ΕΠΕ) στην περιοχή Καλοχωρίου – οδού Πόντου στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα στη συζήτηση του νομοσχεδίου «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών, ρυθμίσεις για τη μεταφορά στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας των αρμοδιοτήτων για τα εμπορικά σήματα και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης», ο αρμόδιος Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα-πρόσκλησή του κ. Στράτου Σιμόπουλου να ξεκινήσει η διαδικασία εξυγίανσης του επιχειρηματικού πάρκου Καλοχωρίου- Οδού Πόντου στη Θεσσαλονίκη στα πρότυπα του επιχειρηματικού πάρκου των Οινοφύτων.

Παράλληλα ο κ. Στράτος Σιμόπουλος κατέθεσε και σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της υλοποίησης της προσπάθειας.

Επισυνάπτεται η σχετική ερώτηση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θάνος Ασκητής: «Δεν θα “χειροκροτούσα” τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί»

evosmos

«Με ειδοποίησαν πως τράκαρε ο γαμπρός μου. Το μωρό ήταν μόλις 2 μηνών»: Τραγικές ώρες για την Μαίρη Ραζή

evosmos

Πέτρος Γαϊτάνος: “Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση του οποιουδήποτε”

evosmos

Leave a Comment