LIFE STYLE

Δήλωση με νόημα από Ναταλία Γερμανού για υπόθεση Μαζωνάκη: «Έχω άποψη, αλλά…»

«Επειδή με διαβάζετε σαν ανοιχτό βιβλίο, ξέρετε ότι έχω άποψη…»

H Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, κατά την έναρξη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως, παρότι έχει άποψη, δεν θεωρεί σωστό να τη διατυπώσει δημόσια αυτή τη χρονική στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Στέφανος Παπαδόπουλος (Stef) κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς πράξεις, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και σχόλια στην τηλεόραση και τα social.
Πώς σχολίασε η Ναταλία Γερμανού την υπόθεση Μαζωνάκη

Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως η σιωπή της δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψη για τα όσα έχουν καταγγελθεί από τον νεαρό τραγουδιστή. Αντιθέτως, όπως ανέφερε, πρόκειται για συνειδητή επιλογή, σεβόμενη τη σοβαρότητα της υπόθεσης και τη νομική της εξέλιξη.

«Θέλω να σας πω κάτι, γιατί φαντάζομαι ότι με ξέρετε τόσα χρόνια. Θα ήταν κοροϊδία -και το αποφεύγω στη μεταξύ μας σχέση που κρατά 30 χρόνια- να μην σας πω ευθέως και ξεκάθαρα ότι σαφώς έχω άποψη. Σαφώς και έχω άποψη για το θέμα, όμως δεν είναι η στιγμή και η ώρα να σας πω ως Ναταλία τι θεωρώ μέσα από το τηλεοπτικό βήμα, το οποίο είναι και δανεικό, ανήκει στο κανάλι. Τη γνώμη μου και την άποψή μου την έχω, όμως προσωρινά θα την κρατήσω για τον εαυτό μου, μέχρι να ξεκαθαριστεί νομικά η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής.

Κλείνοντας, άφησε να εννοηθεί πως όσοι τη γνωρίζουν καλά, μπορούν εύκολα να αντιληφθούν τη στάση της. «Αλλά επειδή με διαβάζετε σαν ανοιχτό βιβλίο, ξέρετε ότι έχω άποψη για το θέμα», πρόσθεσε, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Την θυμάμαι την απιστία”: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που χώρισε η Αντωνά με τον Σοιλέδη

evosmos

Τρισευτυχισμένος και περήφανος μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του – Μας έδειξε την χαρά του

evosmos

Αϊβάζης για Κορινθίου: «Είχαμε και οι 2 σχέση και γυρνάει η τύπισσα και μου λέει “Γεια σου, είμαι η Μαρία”»

evosmos

Leave a Comment