ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο – Κορδελιό

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν και σε άλλα σημεία του δήμου μας

Σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, εν’ όψει της μεγάλης πανηγύρεως του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στις 6 Αυγούστου, στο Ελευθέριο – Κορδελιό, όπου θα συρρεύσει, όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου για να προσκυνήσει με ευλάβεια την εικόνα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου προχώρησε σε μία εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε όλο το μήκος του κεντρικότερου δρόμου του Ελευθερίου – Κορδελιού, της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, από την πλατεία Σκρα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου.

Η επιχείρηση καθαριότητας έγινε παρουσία του δημάρχου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη και αντιδημάρχων.

«Η συγκεκριμένη εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας έγινε μεν με αφορμή την πανήγυρη του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, αλλά περιλαμβάνεται στο γενικότερο σχεδιασμό μας, για να απολαμβάνουν οι συνδημότες μας καθαρούς δημόσιους χώρους. Απώτερος στόχος μας, βέβαια, είναι η αποτελεσματικότερη προστασία της υγείας και της υγιεινής όλων μας. Αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα σημεία του δήμου μας», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο για τα Kοιμητήρια Ευόσμου (video)

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για τις συναντήσεις που είχε η δημοτική αρχή με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ:Επιχείρηση της πυροσβεστικής για άνδρα το πόδι του οποίου σφήνωσε σε κάγκελο αερογέφυρας (φωτο)

evosmos

Leave a Comment