Uncategorized

Δεν άντεξε τον χαμό του: Νεκρή και η Βασιλική Οίκου-Πιπερούδη, ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του μηχανοδηγού της τραγωδiας Τεμπών

Εν μέσω της διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, με αφορμή τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, όπου υπήρχε εισιτήριο 15 ευρώ, ένα ακόμη θλιβερό γεγονός ήρθε να προστεθεί.

Η θλιβερή απώλεια της μητέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Δημήτρη Οίκου προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στην τραγωδία των Τεμπών.

Ευτυχώς, η ένταση που δημιουργήθηκε γύρω από το ζήτημα της συναυλίας τελικά καταλάγιασε, αλλά παράλληλα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή η μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Δημήτρη Οίκου, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Βασιλική Οίκου, μητέρα του Δημήτρη, απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών, αφήνοντας πίσω της βαθιά θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της. Η απώλειά της προστέθηκε στις ήδη βαριές πληγές που προκάλεσε η τραγωδία στην οικογένεια. Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Η είδηση του θανάτου της Βασιλικής Οίκου γνωστοποιήθηκε από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια, προσθέτοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στην τραγική ιστορία της οικογένειας Οίκου.

Η μητέρα του 28χρονου Δημήτρη Οίκου, του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε δημόσια για την απώλεια του γιου της. Σε μια συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου, η μητέρα του Δημήτρη εξέφρασε τα συναισθήματά της για το παλληκάρι της, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Ο Δημήτρης, ο οποίος καταγόταν από την Αλεξανδρούπολη, ήταν ένας νέος άνθρωπος με όλη τη ζωή μπροστά του, όταν το τραγικό δυστύχημα έκοψε το νήμα της ζωής του. Η μητέρα του, με φωνή γεμάτη θλίψη, τον περιέγραψε ως «έναν άγγελο», αδυνατώντας να βρει τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψει την απώλεια και τον πόνο που νιώθει. Τα λόγια της άγγιξαν τις καρδιές όσων παρακολούθησαν τη συνέντευξη, καθώς αποκάλυπταν το αβάσταχτο βάρος της απώλειας που η οικογένειά της βιώνει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αργεντινή: Τουλάχιστον 12 νεκροί από νοθευμένη κοκαΐνη – Περισσότεροι από 50 στα νοσοκομεία

evosmos

Συγκλονίζει ο Πνευματικός της Μαρινέλλας, Αρχιμανδρίτης Παλαμάς: «Η παρουσία της είναι παντού & γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων»

evosmos

Φρεγάτα Σπέτσαι: Στην Ερυθρά Θάλασσα και τρίτη ελληνική φρεγάτα – Τι έβαλαν πάνω της οι Έλληνες

evosmos

Leave a Comment