LIFE STYLE

Δεν είναι Έλληνας, ντρεπόταν για την καταγωγή του: Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι, από εκεί είναι οι γονείς του

Ο Χρήστος Σαντικάι, που έγινε γνωστός σε μικρή ηλικία, τραγουδώντας εκκλησιαστικούς ύμνους, συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, ενώ έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τη Λάουρα Νάργες και τον γιο τους.

Η καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι

Ο Χρήστος Σαντικάι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1994, στην Αλβανία, από όπου είναι και η καταγωγή του και είναι 30 ετών.

Ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του, σε ηλικία περίπου 2 ετών.

Στα 9 του υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Legend, κυκλοφορώντας 3 δίσκους (CD+DVD) με εκκλησιαστικούς και χριστιανικούς ύμνους και έκανε τεράστια επιτυχία.

Ξεκίνησε να εργάζεται παράλληλα με το σχολείο του σαν σερβιτόρος, προκειμένου να μπορεί να συνεισφέρει στα έξοδα της οικογένειάς του, ενώ τελείωσε μουσικό σχολείο.

Το 2014, εμφανίστηκε μέσα από το μουσικό show “The Voice” και το επανέλαβε και τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Χρήστος Σαντικάι έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες

Συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, ασχολείται κυρίως με την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Stan, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Χαρούλα Αλεξίου.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εκείνος 61, εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας Μάνεση–Μαυραγάνη & η αποκάλυψη “Τη ζήτησα σε γάμο στον 1 μήνα γνωριμίας”

evosmos

Ένταλμα σύλληψης για την λοχία του Survivor: Θεωρείται λιποτάκτης και την περιμένουν με “ανοικτές αγκάλες” στην Ελλάδα

evosmos

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Θα μείνεις… σύξυλος μόλις δεις πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

evosmos

Leave a Comment