ΕΛΛΑΔΑ

Δεν ξανάγινε στην ιστορία του “Εκατομμυριούχου”, Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε αυτην την ερώτηση το 100% του κοινού απάντησαν όλοι λάθος

Ιστορία γράφτηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με περιστατικό που κατεγράφη πρώτη φορά στα χρονικά του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης κατά την έκτη ερώτηση, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού, προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα: «Με ποια χώρα ενώνεται η Γαλλία με το τούνελ Μοντ Μπλαν;».

Ωστόσο, η εν λόγω απόφαση του δεν του βγήκε τελικά σε καλό, αφού, για πρώτη φορά στα χρονικά του «Εκατομμυριούχου», το κοινό απάντησε λανθασμένα σε ποσοστό 100%.

Οι πιθανές απαντήσεις της ερώτησης ήταν Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία, με τον παίκτη να αποκλείει άμεσα το Βέλγιο και τη Γερμανία, και τις Ιταλία και Ελβετία να παραμένουν «στο παιχνίδι».

Λίγο πριν «κλειδώσει» την Ελβετία, ο παίκτης ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, το οποίο απάντησε λανθασμένα στην ερώτηση σε ποσοστό 100%.

Το τούνελ Μοντ Μπλαν ενώνει τη Γαλλία με την Ιταλία, κάτι το οποίο δεν γνώριζε κανείς από όσους ψήφισαν από το κοινό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης «τα έχασε» και στη συνέχεια έβαλε τα γέλια, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η πιο σίγουρη βοήθεια του παιχνιδιού, αποδείχτηκε κακή επιλογή για τον ίδιο.

«Κυρίες και κύριοι, το τερματίσαμε. 100% λάθος απάντηση. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αυτής της βοήθειας. Είχαμε φτάσει στο 68% που είχαν κάνει λάθος, αλλά τώρα μπορεί να έγινε αυτό επειδή ψήφισαν λίγοι. Γράφεται ιστορία σήμερα στον Εκατομμυριούχο», σχολίασε από την πλευρά του έκπληκτος ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αμπελόκηποι: Πώς έγινε το φονικό με το κουζινομάχαιρο την Κυριακή του Πάσχα

evosmos

Αργίες: Πότε «πέφτει» το επόμενο τριήμερο του 2022

evosmos

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι -Αναλυτικά οι ημερομηνίες

evosmos

Leave a Comment