LIFE STYLE

Δεν το πίστευε ούτε η Καραβάτου: Γεννήθηκε άντρας, έγινε πανέμορφη γυναίκα και κέρδισε το My Style Rocks με 30.000ευρώ

Το My Style Rocks προβλήθηκε, για τελευταία φορά, τη φετινή σεζόν, στον ΣΚΑΙ, σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα, με πέντε παίκτριες να διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Ζέτα Θεοδωροπούλου, Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Νικολίνα Νικολούζου, Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και Casablanca οι παίκτριες που διεκδίκησαν τον τίτλο, με τη Casablanca και τη Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου να φεύγουν πρώτες.

Συνεπώς, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Νικολίνα Νικολούζου διεκδίκησαν τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, με τη Νικολίνα Νικολούζου να είναι η μεγάλη νικήτρια.

My Style Rocks τελικός

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου στον τελικό του My Style Rocks

Όπως υπογράμμισε η μεγάλη νικήτρια «δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους και για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν κάποιος κάπου έξω να το δει και να το αγαπήσει», με την Κατερίνα Καραβάτου να επισημαίνει συγκινημένη ότι «εμείς σ’ αγαπάμε πολύ Νικολίνα! Και αξίζεις την αγάπη μας και αξίζεις όλα αυτά τα οποία παίρνεις και θα συνεχίσεις να παίρνεις».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανανεωμένη μετά το διαζύγιο με τον Μικρούτσικο: Πού βρίσκεται σήμερα η Δήμητρα Ρουμπέση 12 χρόνια μετά

evosmos

Γαμπρός αποκάλυψε ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο του στο τραπέζι του γάμου

evosmos

Ερρίκος Πετιλόν: Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και το σκέφτομαι ξανά, είμαι χάλια

evosmos

Leave a Comment