ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε το γάμο ο παπάς εξαιτίας της.. κουμπάρας: Ο κακός χαμός σε εκκλησία στην Αθήνα “Πήγαινε ντύσου κι έλα ξανά”

Ένα απρόσμενο και αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, σε εκκλησία στην Παιανία, όταν ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο του γάμου αποφάσισε να το διακόψει εξαιτίας της ενδυμασίας της κουμπάρας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναστάτωση τόσο στο ζευγάρι όσο και στους παρευρισκόμενους, με το συμβάν να αναδεικνύει την ευαισθησία του κλήρου σε θέματα ενδυματολογικής ευπρέπειας.

Διακοπή γάμου λόγω ενδυματολογικού ατοπήματος της κουμπάρας
Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου, όταν η κουμπάρα, μια 27χρονη γυναίκα, αφαίρεσε την εσάρπα που φορούσε, αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη και το ντεκολτέ της. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιερέα, ο οποίος, θεωρώντας την εμφάνιση της κουμπάρας ανάρμοστη για το ιερό μυστήριο, διέκοψε την τελετή και απηύθυνε αυστηρή παρατήρηση προς την ίδια.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ζευγαριού και των καλεσμένων, ο ιερέας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα», κάνοντας σαφές ότι θεωρούσε την εμφάνιση της κουμπάρας ακατάλληλη για τον χώρο της εκκλησίας.

Η κουμπάρα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την κατάσταση και να αποφύγει περαιτέρω αντιπαραθέσεις, συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του ιερέα, βάζοντας ξανά την εσάρπα της. Με αυτόν τον τρόπο, η τελετή συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα, και το μυστήριο ολοκληρώθηκε κανονικά, προς ανακούφιση του ζευγαριού και των παρευρισκομένων.

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα του κατάλληλου ντυσίματος στις θρησκευτικές τελετές, αναδεικνύοντας τη σημασία της σεβαστής και κόσμιας εμφάνισης εντός του ναού, σύμφωνα με τις παραδόσεις και τις απαιτήσεις της Εκκλησίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚEΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ ΑΠO ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜO ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜOΝΟΙΑ: ΕΛΕYΘΕΡΟΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ – «ΤΗ ΧΤYΠΗΣΕ ΜΕ ΞYΛΟ ΚΑΙ ΣIΔΕΡΟ»

evosmos

Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πόσο κακό του έχουν κάνει, αυτό το παιδί που ήταν ταλαντούχο»

evosmos

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ομοφυλόφιλος φίλος, μεγάλος ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα με φίλησε στα ξαφνικά – Τον κλώτσησα!

evosmos

Leave a Comment