ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Διώχνουν την πιο όμορφη αθλήτρια από το Ολυμπιακό Χωριό: Η ανακοίνωση και η “δικαιολογία” που της είπαν

Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη, Λουάνα Αλόνσο, απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό, επειδή δημιούργησε ακατάλληλο περιβάλλον και επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στη διάρκεια της παραμονής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ειδικότερα, την Κυριακή, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της Λουάνα Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.

Η Larissa Schaerer, επικεφαλής της αποστολής της Παραγουάης, επεσήμανε «Η παρουσία της δημιουργεί μια ακατάλληλη ατμόσφαιρα στην ομάδα της Παραγουάης. Την ευχαριστούμε που συμμορφώθηκε στις οδηγίες, καθώς με τη θέλησή της δεν διανυκτέρευσε στο Χωριό των Αθλητών».

 

Πάντως, το TMZ χρησιμοποίησε ως τίτλο για το εν λόγω θέμα «Λουάνα Αλόνσο: Πολύ καυτή για τους Αγώνες».

Κολυμβήτρια απομακρύνθηκε από το ολυμπιακό χωριό

Η 20χρονη ετοίμασε τις βαλίτσες της για να φύγει από το Ολυμπιακό Χωριό, αλλά επέστρεψε την επόμενη μέρα σαν να βρισκόταν σε διακοπές και όπως ανέφερε η TMZ, η Σέρερ μπερδεύτηκε με την επιστροφή της αθλήτριας και της είπε αμέσως να φύγει. Επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο του Ντάλας στο Τέξας.

 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέλαβε την 6η θέση στα 100μ. πεταλούδα και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Η κολυμβήτρια έχει τα εθνικά ρεκόρ της Παραγουάης

Η Αλόνσο μπορεί να είχε μια σύντομη καριέρα, αλλά κατέχει τα εθνικά ρεκόρ της Παραγουάης στα 50μ, 100μ και 200μ. πεταλούδα.

Η κολυμβήτρια έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς, στα 17 της, στους Αγώνες του Τόκιο, το 2021 και είναι μια από τις νεότερες στο άθλημα.

 

Κολυμβήτρια απομακρύνθηκε από το ολυμπιακό χωριό

Η αποχώρηση της κολυμβήτριας από την κολύμβηση

Πριν από μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας «Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!».

«Κολύμβηση, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι, με έμαθες να παλεύω, να προσπαθώ, να επιμένω. Για τις θυσίες, την πειθαρχία και πολλά άλλα. Σου έδωσα μέρος της ζωής μου και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο, γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μου χάρισες χιλιάδες χαρές, φίλους από άλλες χώρες που θα τους κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν», κατέληξε.

Αφού της εστάλησαν πολλά μηνύματα συμπαράστασης στα social media, ξεκαθάρισε ότι η απόφασή της να σταματήσει δεν είχε καμία σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς την πήρε «πολύ καιρό» να το αποφασίσει.

Μιλώντας στην Claro Sports, σημείωσε «η απόφασή μου λήφθηκε εδώ και πολύ καιρό! Δεν ήταν λόγω των αγώνων! Οπότε τίποτα, απλά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους πάντα με στήριζαν. Δεν έγινε όπως ήθελα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την Παραγουάη, αλλά έκανα ό,τι μπορούσα».

 

Η κολυμβήτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες, τόσο από την πισίνα, όσο και από την καθημερινότητά της, όπου δείξει και τη σέξι πλευρά της.

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πλώρη για… Κάρπαθο έβαλε το Oruc Reis – 55 μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! – Θα το σταματήσει κάποιος;

evosmos

Το Oruc Reis ξανά στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

evosmos

Kiyosaki: Το παγκόσμιο οικονομικό τσουνάμι ξεκίνησε και θα πνίξει τα πάντα

evosmos

Leave a Comment