ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΠΑ: Λήγουν την Κυριακή τα voucher κοινωνικού τουρισμού 2023-2024

Έως τις 30 Ιουνίου 2024, ημερομηνία λήξης του προγράμματος, μπορούν να πραγματοποιηθούν οι διακοπές με επιταγές κοινωνικού τουρισμού έτους 2023-2024, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι δικαιούχοι οφείλουν να μεριμνήσουν εγκαίρως για την ενεργοποίηση των επιταγών τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η διάρκεια διαμονής τους στο τουριστικό κατάλυμα θα πρέπει να εξαντλείται μέχρι τις 30/06/2024 καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα επιδοτηθούν μόνο για τις διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν έως τις 30/06/2024.

Η ακτοπλοϊκή μετάβαση και επιστροφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του προγράμματος.

Ωστόσο, για την επιστροφή, αν η τελευταία διανυκτέρευση συμπίπτει με την καταληκτική ημερομηνία της 30ής/06/2024, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την 01η/07/2024.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως έξι διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το μητρώο παρόχων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγιος Παντελεήμονας: Αιγύπτιος που φυλακίστηκε γιατί βίαζε τη φίλη του, βγήκε έξω ένα χρόνο μετά και… το ξανάκανε!

evosmos

Γιώργος Τράγκας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος – Τα νέα στοιχεία για την υγεία του

evosmos

Συντάξεις Απριλίου: Πότε οι πληρωμές – Ημερομηνίες ανά ΑΜΚΑ

evosmos

Leave a Comment