ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Γεωργούλη, έπεσε θύμα απάτης: «Έχω ξεκινήσει τη νομική διαδικασία, Προσβάλλει την προσωπικότητά μου»

Ο Αλέξης Γεωργούλης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως αποκάλυψε με δύο αναρτήσεις του στο instagram, σήμερα, Τρίτη.

Ο ηθοποιός ενημερώθηκε ότι κάποιος ή κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά του και την φωτογραφία του, ώστε να προωθήσουν προϊόντα, μέσω ψευδών διαφημίσεων στο διαδίκτυο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα κινηθεί νομικά

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Σήμερα ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, βίντεο με την εικόνα μου, στο οποίο διαφημίζεται παιχνίδι με χρήματα και φέρομαι να συστήνω. Πρόκειται για απάτη και ουδέποτε έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διαφήμιση παιχνιδιού με χρήματα ή προϊόντος επενδύσεων στο διαδίκτυο και ήδη έχω ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ενάντια σε όσους έχουν κάνει, χωρίς τη συναίνεσή μου, χρήση της εικόνας μου, προς εξαπάτηση του κοινού».

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αλέξης Γεωργούλης

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη

 

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε ακόμη μία ανάρτηση, στην οποία επεσήμανε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης: «Εφιστώ την προσοχή σας. Ουδεμία σχέση έχω με οποιαδήποτε τέτοια διαφήμιση κυκλοφορεί και παρακαλώ για την καταγγελία αυτής καθώς αποτελεί απάτη και προσβάλλει την προσωπικότητά μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΚΑΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ! ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ!

evosmos

Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατροπή βυτιοφόρου με εύφλεκτο υλικό, κίνδυνος έκρηξης! (φωτο)

evosmos

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και δεν θα πιστέψετε το λόγο

evosmos

Leave a Comment